De site van de Wijkraad, is een zogenaamde WordPress-site. Dit zijn min of meer standaardsites die heel veel worden gebruikt. De opbouw en navigatie op dit soort sites is dan ook vrij gangbaar. Toch zitten er op deze site wat minder gangbare opties.

Delen

Elk bericht op de site kan naar anderen worden gemaild, afgedrukt, of gedeeld worden via Facebook of Twitter. Onder elk bericht staat een knop “Delen”. Beweegt u over deze knop, dan ziet u een keuzemenuutje met de hiervoor genoemde opties.

Abonneren op nieuwe artikelen

In de rechterkolom staat een handigheidje. U kunt zich abonneren op nieuwe artikelen. Dat wil zeggen: als u zich abonneert, krijgt u via de mail een waarschuwing als er een nieuw bericht op de site is geplaatst. Uiterst handig als u het allerlaatste nieuws over en van de wijk wilt blijven volgen.

Afkorten van berichten

Zoals u gemerkt hebt, staat er van elk bericht op de homepage maar een beknopt stukje. Dit is gedaan om zoveel mogelijk berichten op één pagina te kunnen zetten. De berichten zijn in zijn geheel te zien door op het knopje “Lees meer” te drukken.