Padbroek neemt deel aan het project Gezonde Buurten.
Gezonde Buurten wil buurtbewoners gezonder en gelukkiger maken, door meer ruimte te maken voor ontmoeten, spelen & bewegen en natuur. In 2018 en 2019 zijn er samen met buurtbewoners en de wijkraad allerlei activiteiten georganiseerd. Vanwege de corona-maatregelen kunnen er dit voorjaar helaas geen activiteiten plaatsvinden. Maar gelukkig mogen we nog wel naar buiten om een rondje te wandelen. Maak van jullie wandelingetje een spannende speurtocht met deze natuurbingo! Een leuk spel voor het hele gezin of om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen tijdens het buitenspelen. Zoek in de natuur naar de plaatjes op de bingokaart en streep ze af als je ze gevonden hebt. De bingokaart kun je hieronder downloaden! Let op: vermijd drukke plekken en check, voordat je naar buiten gaat, de laatste richtlijnen van het RIVM.