Ontwerper Christiane Orth heeft de laatste hand gelegd aan het definitieve ontwerp van de natuur-speel-ontmoetingsplek in Padbroek. Het ontwerp hoefde maar op kleine punten aangepast te worden, het ontwerp kunt u hieronder inzien.

Met deze versie gaat het projectteam om de tafel met de aannemer en wordt besproken of dit alles binnen het budget past, of dat er nog keuzes gemaakt moeten worden.

Er is een aantal mensen geweest dat zich heeft aangemeld om mee te helpen bij het organiseren van activiteiten in 2020. Dat is erg leuk! In het nieuwe jaar wordt per activiteit -met het groepje bewoners dat wil helpen- om de tafel gegaan om een datum te prikken en de activiteit te organiseren. Als er nog meer mensen zijn die willen helpen, dan kan er een email gestuurd worden naar Moniek Bazuin: Moniek.Bazuin@cgm.nl

Kinderwinterwandeling

Gisteren, zondag 15 december, heeft natuurspecialist Adri-Jan Putmans om 10.00 uur vanaf het Doehuis een mooie winterwandeling gemaakt met kinderen uit de wijk. In de winterperiode ziet de natuur er heel anders uit dan in de zomerperiode en Adri-Jan kon daar heel enthousiast over vertellen! Het is dan ook een geslaagde wandeling geworden, en zeker voor herhaling vatbaar.

Na afloop van de wandeling konden de kinderen in het Doehuis nog kerststukjes knutselen. En dat leverde nog prachtige werkstukken op! De foto bij dit bericht is daar een mooi voorbeeld van.