Op 12 mei wordt door het Dagkoor Cuijk een voorjaarsconcert georganiseerd. Dit concert is gratis toegankelijk en vindt plaats in het karaktervolle Protestantse kerkje in Cuijk.

Het Dagkoor zal een zeer gevarieerd programma laten horen. Een kleine greep uit het programma: Frühlingsfeier van Felix Mendelssohn, Summersong van Antonin Dvorák en het vrolijke Spaanse volksliedje Ay, Linda Amiga door Eduardo Martínes Torner gearrangeerd.

Het Dagkoor telt 25 leden, waarvan de helft (!) Padbroekers. Hieruit blijkt wel dat wij een zeer zangminnende wijk zijn en dat muziek een belangrijke rol speelt in het Padbroekse leven.

De leden van het Dagkoor vinden het belangrijk dat muziek een groot deel uitmaakt in het dagelijkse leven van zowel jong als oud. Het bevordert de gezondheid en ontwikkeling van de hersenen.

De jeugd wordt daarom tijdens dit concert ook een podium geboden: enkele leerlingen van Michèlle van Elk van Violin4Fun geven acte de présence op het Voorjaarsconcert. Talentvolle jonge musici, waaronder ook weer Padbroekse kids.

Het belooft een mooi gevarieerd en afwisselend voorjaarsconcert te worden, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd om dit bij te wonen.

Plaats: Protestantse Kerk, Markt/hoek Grotestraat te Cuijk

Datum: 12 mei 2019

Tijd: 15.00 uur (kerk open vanaf 14.45 uur)

Toegang: GRATIS

Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.