Activiteiten in Doehuis

Activiteiten in Doehuis

De werkgroep Padbroek Ontmoet organiseert maandelijkse bijeenkomsten onder het motto “Bij elkaar op de koffie”. In een prettige sfeer elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over een aansprekend onderwerp. Er worden gasten uitgenodigd die op een boeiende manier kunnen vertellen over hun ervaringen in hun leven, hun werk, hun hobby’s.

Op dinsdag 11 september is Sarah Schendeler te gast.

Zij zal vertellen over haar werk als coördinator voor Sociom|Zin. Zij begeleidt ongeveer 50 vrijwilligers die diverse zingevingsactiviteiten organiseren en uitvoeren. Vragen die aan de orde komen: Wat doet de welzijnsorganisatie Sociom? Wat zijn zingevingsvragen? Op welke manieren kun je met zingevingsvragen aan de slag? Welke activiteiten organiseert Sociom|Zin en zou dat ook iets voor mij kunnen zijn?

Bezoekers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Doehuis van 10.00 u tot 12.00 u. Gratis toegang. Consumpties voor eigen rekening.

Padbroek Ontmoet is trots dat zij in 2018 door het Jan Linders Fonds is gekozen als het lokale goede doel van Jan Linders Cuijk.