Eind mei heeft de gemeente aangegeven meer tijd nodig te hebben om de plannen af te kunnen ronden. Men ging ervan uit dat er vóór eind juni een nieuwe bijeenkomst plaats zou kunnen hebben. Men wilde immers vóór de bouwvak beginnen met de uitvoering.

Alle op- en aanmerkingen uit de eerste bijeenkomst moesten in het oorspronkelijke plan worden verwerkt door degene die het plan gaat uitvoeren. Het gewijzigde plan is echter door de Gemeente afgekeurd, en er moet een nieuw verbeterd plan komen. Op dit moment is men daarmee bezig. Door de vakanties heeft het vertraging opgelopen.
Op het moment dat er een goedgekeurd plan ligt, zal een nieuwe bijeenkomst gepland worden. Het is dus nog even wachten vóórdat de revitalisering daadwerkelijk van start kan gaan.

Wij houden u op deze plek op de hoogte van de voortgang.