Wat waren we met zijn allen trots. Het beweegpark kreeg vorm. Mooie beplanting. Mooie speeltoestellen. Alles mooi. Ook het bankje dat er stond.
Op 2 juni van dit jaar werd het bankje “gedoopt” door wethouder Stoffels, en kreeg het een mooie gedenkplaat die onze -veel te jong overleden- voorzitter, Herman Dobek, moest eren. In besloten kring. Met alleen de familie en een aantal leden van de wijkraad. Een waardig eerbetoon voor een man die heel veel voor onze wijk heeft betekend.
Geschokt moesten we vandaag ontdekken dat het gedenkplaatje is verdwenen. Het is losgeschroefd. Door wie? We weten het niet. Maar het is natuurlijk min of meer “grafschennis”. Een laffe daad. We hopen van harte dat de dader tot inkeer komt.

Heeft u gezien wie het heeft gedaan? Neemt u dan contact op met de secretaris van de wijkraad. U kunt reageren via de site. Ook de dader mag zich hier melden als hij spijt heeft van zijn/haar gedrag.

Een terugblik op de gedenking vindt u hier.