Informatie-avond succes!

Vorige week donderdag, 28 januari, was er een informatie-avond georganiseerd door studenten van de HAN, de wijkraad Padbroek en het Sociaal Wijkteam.
De afgelopen 1½ jaar is aan een aantal projecten in de wijk gewerkt. De uitvoering was deels in handen van studenten van de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen). Op donderdag 28 januari werden de resultaten gepresenteerd met een minimarkt in Het Doehuis. De studenten, die de projecten hadden uitgevoerd, presenteerden die met behulp van posters. Ook lagen er voor de bewoners informatiesets klaar over alle projekten die op dit moment in de wijk lopen. Bijvoorbeeld de kookclub, initiatieven voor ouderen,  en JiP (Jong in Padbroek), maar ook het project Buurt Bestuurt kreeg een prominent plekje.

Wethouder Stoffels was ook aanwezig. Deze benadrukte het belang van betrokkenheid van de wijkbewoners.

Een kleine (foto)impressie van de avond vindt u hieronder.

[rev_slider Info_Han]

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.