Op zondag 29 november  wordt er een activiteitendag georganiseerd van 11.00u tot 16.00u op de Berenkuil (parkeerplaats bij de oude Lidl). Deze activiteitendag wordt georganiseerd door vier studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen in samenwerking met Jong In Padbroek (JIP), de gemeente Cuijk en de wijkraad van Padbroek. Het doel van deze dag is om de jongerenparticipatie in de wijk te vergroten. Eén van de doelen van ‘Jong In Padbroek’.

Op deze dag zullen er meerdere activiteiten plaatsvinden waaronder een pannavoetbaltoernooi voor de jongeren. Ook zal er muziek gedraaid worden. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Deelnemen aan het voetbaltoernooi kan uiteraard ook. Van 11.00u tot 12.00u kan men zich inschrijven waarna we van start gaan met voetballen tot 16.00u.

Mocht je vragen hebben of overlast ervaren dan kunt u zich melden bij de organisatie die op de dag zelf aanwezig zal zijn op de Berenkuil.

Namens de organisatie: Alex de Vries (JIP), Stefan Goossens, Rob van Gameren, Christiaan Eisma en Max Iking