//Bewonersavond Afvalproef Padbroek op 4 november

Bewonersavond Afvalproef Padbroek op 4 november

U heeft zich het afgelopen half jaar zeer goed ingezet voor de afvalproef, zo blijkt uit de resultaten: de hoeveelheid restafval in de blauwe tariefzakken is aanzienlijk verminderd in onze wijk, zo blijkt uit steekproeven. Ook heeft u in de bewonersenquête duidelijk aangegeven op welke onderdelen het geteste inzamelsysteem nog verbeterd kan worden. Hierover praat Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel graag met u door op woensdagavond 4 november in het Doehuis. Tijdens deze avond worden ook de resultaten van de afvalproef toegelicht. U bent van harte welkom.

Wanneer?

Woensdag 4 november 2015, 20.00-22.00 uur

Waar?

Doehuis, Patrijzenveld 117, 5431 JR Cuijk

Inzameldata blauwe tariefzak

12 november

10 december

Inzameldatum gele tas voor spullen

12 november

Eén reactie

  1. L Spijkers 28 oktober 2015 om 22:02 - Antwoorden

    Hoe kom ik aan die gele tassen/zakken ?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.