Rare titel? Nee hoor. Een constatering. Wat zijn de kinderen van het Hermelijnkwartier al blij met hun aanstaande speelveldje! De speelboom is al in bezit genomen, en er komt nog zoveel moois bij. De voorbereidende werkzaamheden zijn nu (vrijdag 6 maart) afgerond. Alle speelattributen liggen klaar om morgen door kinderen en ouders definitief geplaatst te worden. Menig kinderhart begint al sneller te kloppen als het denkt aan de avontuurlijke speeltuin die hier geplaatst gaat worden.

Wil jij er getuige van zijn, of een handje meehelpen? Zaterdagochtend klokslag 10 uur, gaat de inrichting van start. Om 11 uur komt de wethouder langs om de eerste vorderingen te bekijken. De lokale televisie zal komen filmen.

En de weergoden zijn Padbroek buitengewoon gunstig gezind. Ze gaan morgen voor een aangename werktemperatuur zorgen.

Zorg dat je erbij bent!!

De onderstaande foto’s zijn van Tiny Ooms.

[rev_slider Speeltuin_Hermelijnkwartier]