Hallo jongeren in Padbroek,

Wij willen in de wijk graag met jullie aan de slag. Wij zijn namelijk erg benieuwd hoe jullie denken over de wijk, en wat jullie graag zouden zien in de wijk. Hierbij zijn we vooral nieuwsgierig naar de ideeën van jullie, als jongeren, over o.a. het Doehuis, (de plannen over) het beweegpark en de rest van de wijk.

Wij zijn Daphne Munten en Jennifer Smitsmans. Wij zijn 4e jaars Pedagogiek studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en zijn begonnen met afstuderen.
Wij hebben besloten om in jullie wijk een onderzoek te starten. Daarna volgt een plan van aanpak, en uiteindelijk willen wij een verbetering in de wijk aanbrengen. Deze verbetering zal gericht worden op jullie, als jongeren.

Dus jongeren, laat jullie mening horen! Alleen als we jullie mening en ideeën horen, kan er iets verbeterd worden in jullie wijk.
Ouders in Padbroek, roep ook vooral jullie zoons & dochters op om hun stem te laten horen!

Waar zijn wij te vinden?

Wij zijn een aantal dagen per week te vinden in het Doehuis. Kom gerust langs om samen met andere jongeren jouw mening en ideeën te geven over jullie wijk!
Maandag: Vanaf 11.15 uur
Woensdag: Vanaf 10.00 uur
Donderdag: Vanaf 11.00 uur

Hoe kun je ons bereiken?

Wij hebben een Facebook pagina en een e-mailadres, laat ook hier gerust jouw mening en ideeën over jullie wijk horen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening en ideeën.

Tot ziens in Padbroek!

Daphne Munten en Jennifer Smitsmans