Aanstaande vrijdag 20 februari -vanaf 19.00 uur- kunnen we met zijn allen genieten van een heerlijk stuk vlaai bij bestelling van een kopje thee of koffie. Er zijn genoeg redenen om op de vrijdagavonden Het Doehuis te bezoeken, maar dit is er weer één meer. Jan Linders heeft dit jaar Het Doehuis geadopteerd als goed doel.

Ieder jaar kiest elke winkel van Jan Linders supermarkten een goed doel uit in die plaats. Voor Cuijk heeft men voor 2015 als doel de vernieuwing van het Doehuis gekozen. Wat betekent dat? Elke actie die in samenwerking tussen het Doehuis en Jan Linders wordt georganiseerd, levert geld op. Het Jan Linders Fonds verdubbelt het bedrag dat met de actie wordt bijeengebracht. De acties zullen we via de website aankondigen zodat u op de hoogte bent en kunt deelnemen. Wie meer wil weten over het Jan Linders Fonds en de goede doelen kan die vinden op

www.janlindersfonds.nl

Jan Linders sponsort Doehuis

Jan Linders sponsort Doehuis