Het steunpunt mantelzorg Land van Cuijk organiseert op dinsdagochtend 3 februari 2015 weer een bijeenkomst van de mantelzorggroep Boxmeer. Deze bijeenkomst  vindt plaats in de Driewiek, Jeroen Boschstraat 49 in Boxmeer van 10.00-12.00 uur. Deze keer zal Berthel Goossens van het Advies en Informatiepunt (Regionaal Maatschappelijk Centrum) voorlichting geven over de veranderingen in de zorg in 2015 waar mantelzorgers mee te maken hebben.

Elke bijeenkomst is er ruimte om ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast wordt er een thema behandeld. Dat kan iets informatiefs zijn, maar ook een ontspannende activiteit of een excursie. De bijeenkomsten vinden iedere eerste dinsdag van de maand plaats (m.u.v. de maanden januari, augustus en november) van 10.00-12.00 uur.

De bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor alle mantelzorgers uit het Land van Cuijk, ook mantelzorgers die niet eerder aanwezig zijn geweest bij de bijeenkomsten van de mantelzorggroep zijn deze ochtend van harte welkom. Opgave is niet nodig.

Voor meer informatie Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk, telefoon 0485-846739 email info@mantelzorglvc.nl